Connect with us

featured

What was the first creature on earth? Do you know

Published

on

1. Which was the first creature on earth?

Answer: Blue green algae are considered the primary organisms on Earth.

2. Which is the highest metal element found on earth?

Answer: Aluminum

3. Which is the first country in the world to ban tobacco completely?

Answer: Bhutan

4. Who is known as Bisexual flower?

Answer: Mustard

5. Alexander saw the bravery and courage of which king and returned the won kingdom?

Answer: Porus

6. Which is the world’s largest mosque?
Answer: Almalivaya (Iraq)

7. With which virus does ‘swine flu’ disease spread?

Answer: H1N1

8. Infertility is caused by deficiency of which vitamin?

Answer: Vitamin E

9. Which part of the eye is involved in bowel movements?

Answer: Cornea

10.Which leader was awarded the Seoul Peace Prize for the year 2018?

Answer: Narendra Modi

DOWNLOAD NOW

FOR LATEST UPDATES ONLY JOIN:

TELEGRAM GROUP | WHATSAPP GROUP

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending